Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Благочинний Ірпінського благочиння взяв участь у святі випуску в училищі міліції

5 березня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення керівництва закладу благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко взяв участь в урочистостях з нагоди випуску у Київському училищі професійної підготовки працівників міліції Головного управління МВС України в м. Києві. Випускний день святкували слухачі за програмою початкової підготовки працівників міліції: інспектори патрульної служби і дільничні інспектори.

Під час заходу отець Олександр відслужив подячний молебень і привітав випускників та викладачів з успішним завершенням навчання. Священик побажав усім присутнім здоров’я, Божої допомоги і успіхів в служінні Батьківщині.

Також священик передав випускникам слова вітання від вікарія Київської Митрополії єпископа Макарівського Іларія, керуючого Макарівським вікаріатством.

В цей день протоієрей Олександр Федоричко також відслужив заупокійну літію за нещодавно загиблими в шахті ім. Засядька гірниками у каплиці на честь апостола Андрія Первозванного, що на території училища.