Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Духовенство Деснянського благочиння зустрілося з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій

10 березня духовенство Деснянського благочиння за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія зустрілося з представниками Десняського районного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Метою зустрічі було ознайомити священнослужителів з правилами пожежної безпеки, особливо під час проведення релігійних свят.

Під час зустрічі відбулося знайомство з новим начальником Десняського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві Кустніциним А.О., який подякував духовенству за співпрацю та взєморозуміння. На знак пошани за сприяння у забезпеченні діяльності районного управління та вагомий внесок у вирішенні службових питань було нагороджено благочинного Деснянського благочиння протоієрея Димитрія Григорака грамотою.

Священики також отримали «Памятку безпечного святкування релігійних свят», в якій лаконічно та змістовно викладені основні правила пожежної безпеки. В кінці зустрічі священнослужителі отримали відповіді на важливі питання щодо пожежної безпеки, а також можливість практично випробувати вогнегасник.