Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БИШІВ. Благочиння продовжує надавати допомогу українським військовослужбовцям

Бишівське благочиння продовжує надавати допомогу українським військовикам
За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Відділ соціально-благодійницького служіння Бишівського благочиння продовжує надавати допомогу українським військовослужбовцям.

Протягом зимового періоду поточного року та на початку весни для потреб різних військових підрозділів Збройних сил України та батальйонів Національної гвардії було придбано теплу форму та інший одяг, термобілизну, військові берці, «буржуйки», рації, біноклі, необхідне обладнання для автомобілів швидкої допомоги та іншої техніки, ліки, продукти харчування.

Також було підготовлено молитовники, натільні хрести, іконки та православну духовну літературу.

Благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), передаючи військовослужбовцям підготовлену допомогу, освятив техніку, на якій допомога доставляється в зону АТО.

Загалом було надано гуманітарну допомогу військовослужбовцям на суму понад 45 тисяч гривень.

Також велику кількість продуктів харчування, зібрану парафіянами благочиння, було передано для потреб мирного населення сходу України. Благочинням регулярно надається допомога сім’ям загиблих в зоні АТО та вимушеним переселенцям зі сходу України, які мешкають у Макарівському районі.