Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Благочинний Краснопільського округу відвідав міліцію

Краснопільський райвідділ міліції впродовж тривалого періоду досить тісно співпрацює з Краснопільським благочинням. Міліціонери зустрічаються зі священиком для проведення тематичних лекцій і бесід.

Днями на запрошення начальника райвідділу В. О. Дейниченка до правоохоронців району вкотре завітав благочинний Краснопільського церковного округу протоієрей Іоанн Дубляк.

Священнослужитель прочитав проповідь всьому особовому складу місцевого відділу міліції про необхідність духовного зростання міліціонерів, побажав добросовісно ставитися їм до своїх обов’язків та Божої допомоги у нелегкій службі.

- Ви стараєтеся захистити людей району від всякого зла, злочинців та небезпеки і ваша праця є благословенна Богом. Нехай Всемилосердний Господь завжди вас береже і захищає. Щоб ваше служіння було легким, і завжди приносило лише користь для всього нашого суспільства, — звернувся до присутніх отець Іоанн.

Після цього він окропив святою водою всі кабінети Краснопільського райвідділу міліції, а також весь особовий склад працівників райвідділу та службові автомобілі, завітав і до працівників ДАІ.