Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. В єпархії пройшла ІІІ щорічна олімпіада «Знавці Біблії»

27 грудня пройшла  вже ІІІ олімпіада серед вихованців недільних шкіл православних храмів Рівненської єпархії УПЦ «Знавці Біблії». Як і в попередні роки, організацію проведення олімпіади очолив керівник єпархіального відділу катехизації та релігійної освіти протоієрей Іоанн Дячук, настоятель Свято-Покровського храму села Велика Омеляна.

Позмагатися у біблійних знаннях виявили бажання 18 учасників з 9 парафій. А саме: із Свято-Покровської (с. В.Омеляна) – Пастушок Микола та Горецький Михайло; із Свято-Успенської (м.Рівне) – Логвись Іванна та Демчук Анна; із парафії Різдва Богородиці (с.Нова Мощаниця) – Гнатишин Максим та Ткачук Микола; із Свято-Троїцької (с.Колодинка) – Костюкевич Костянтин  та Савонік Роман; із Свято-Покровської (с.Грушвиця) – Мирончук Каріна  та Харковець Роман; із Свято-Михайлівської (с.Зоря) – Дейнека Іванна та Лашта Тарас; із Свято- Георгіївського подвор’я (м.Рівне) – Кирей Софія та Кравчук Анна; із Свято-Троїцької (с.Дермань) – Нечипорук Максим та Прокоп’юк Катерина; із Олександра Невського (м.Радивилів) – Кравченко Анастасія та Кожевніков Антон.

За благословенням митрополита Рівненського і Острозького Варфоломея всі учасники ІІІ олімпіади отримали грамоти та солодкі подарунки.

Традиційно оголошення та нагородження переможців відбудеться на щорічному Різдвяному концерті у МПК «Текстильник» 11 січня 2015 року.