Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. У військовому госпіталі молились за видуження поранених та мир в Україні

Співпраця Волинської єпархії і Луцького військового госпіталю, яка вже тривалий час здійснюється за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта є доволі плідною. Особливо актуальною така співпраця є нині, коли у стінах цього лікувального закладу проходять лікування поранені бійці які беруть участь у АТО.

25 грудня за благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта Луцький військовий госпіталь відвідали секретар та голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієреї Миколай Бондарук та Валентин Марчук, а також хор студентів ВДС під керівництвом протоієрея Петра Муляра.

Отець Валентин Марчук очолив Молебень за здоров’я поранених бійців, за мир у наші Державі, а потім вручив головному лікарю Луцького військового госпіталю Олександру Хоменку нагороду Волинської єпархії – медаль Волинської ікони Божої Матері.

Пацієнти госпіталя також отримали іконочки у благословення, священнослужителі також передали цьому лікувальному закладу медикаменти.

У зв’язку із наближенням світлого свята Різдва Христового секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук також подарували госпіталю ікону Різдва Христового.