Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Голова ОДА привітав Ректора семінарії протоієрея Петра Влодека з 75-річчям утворення області

Із нагоди 75-річчя утворення Волинської області голова Волинської ОДА Володимир Гунчик провів зустріч із видатними волинянами. На зустріч, яка пройшла у неформальній атмосфері були запрошені багато відомих людей, які зробили вагомий внесок у розвиток та життя Волині – працівників сільського господарства та промисловості, журналістів, громадських діячів, митців. Серед них, був і довголітній священнослужитель Волинської єпархії – почесний ректор ВДС протоієрей Петро Влодек, який з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта був присутній на заході.

Вітаючи присутніх з 75-річчям створення Волинської області голова Волинської ОДА Володимир Гунчик подякував їм за той вагомий внесок, який вони зробили для розвитку області. «Для того щоб зустрітись зі всіма волинянами, які цей внесок зробили, то напевно для зустрічі слід обирати поле Берестейської битви. У вашій особі я дякую усім волинянам, які працюють на благо нашої області. Волинь – це ворота України, і від того як розвиватиметься наш край багато чого залежить і в Державі», – сказав у своєму вітальному слові голова ОДА Володимир Гунчик.

Він також вручив присутнім пам’ятні сувеніри.

«Приємно, що в нас пам’ятають минуле, пам’ятають людей, які долучились до розвитку Волинської області. І мені приємно, що я також запрошений на цю зустріч. Хочеться побажати усім волинянам Божого благословення і щастя», – сказав, у коментарі прес-службі Волинської єпархії почесний ректор ВДС протоієрей Петро Влодек.