Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Прихожани кафедрального собору привітали людей похилого віку зі святами

27 грудня керівник Соціального відділу, протоієрей Андрій Бобрик, разом із волонтерами: Валентиною, Олександром, Олею, Оленою, Сергієм, Олею завітали до людей похилого віку, які проживають у будинку для літніх «Милосердний самарянин».

Волонтери принесли із собою гостинці, які самі спекли для дідусів і бабусь і подарували кожному із насельників притулку новорічні та різдвяні листівки з особистими привітаннями і побажаннями. А хлопці, тим часом, поставили ялинку і прикрасили її святковими іграшками. Новорічне дерево засіяло різнокольоровими гірляндами, даруючи святковий настрій усім присутнім. Далі священик Андрій разом із волонтерами, за солодкими гостинцями та чаєм, спілкувалися з літніми людьми про Різдво Христове, новорічні традиції, і просто розповідали веселі історії, які траплялися з ними. На завершення зустрічі всі разом заспівали колядку «Добрий вечір тобі».

Бабусі і дідусі були дуже вдячні, і з нетерпінням сказали, що будуть чекати нових зустрічей, адже для них вже підготовлені приємні сюрпризи від прихожан Спасо-Преображенського кафедрального собору.