Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Відбулись всеукраїнські змагання зі Street Workout

У Кіровограді пройшли всеукраїнські змагання зі «Street Workout». Захід був ініційований та організований молодіжним рухом м. Кіровограда «Street Workout» та Свято-Успенським духовно-просвітницьким центром. До заходу долучилися та активно підтримали Кіровоградський обласний «Інформаційно-ресурсний центр», НВК № 6, Стрижаков Артем та Зайченко Володимир.

Спочатку зі словами вітання до учасників змагань звернулися організатори заходу побажавши всім міцного здоров’я, терпіння та успішного досягнення нових результатів. Зокрема, заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру, священик Іоанн Шемедюк, зазначив: «Церква завжди підтримувала і підтримує акції та діяльність спрямовану на популяризацію здорового способу життя. В сьогоднішній день наша держава потребує сильних духом, мужніх, сміливих людей і молоді хлопці, котрі проводять активне спортивне життя − є свідченням того, що у нашої Батьківщини є хороше майбутнє. Бажаю, щоб кожен із вас ввібрав у себе риси архистратига Михаїла – мужність, сміливість, відданість та ніс мир і злагоду у наше суспільство».

Захід проходив у 5 етапів і містив такі номінації: Frestyle, підтягування та турніку з вагою 16 кг., віджимання на брусах з вагою 16 кг., прес на брусах, арм-спорт.

Молоді хлопці активно виступаючи та демонструючи свої вміння, захопили та вразили гостей оригінальністю та професіоналізмом.

Після закінчення змагань були нагороджені переможці, зокрема, кожен отримав архієрейську подяку. Переможців чекали також багато хороших подарунків, кубки, медалі.