Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Відбувся концерт до дня святого Миколая для дітей з особливими потребами

17 грудня в рамках проведення благодійної акції «Зігрій своїм теплом», з благословення архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, відбувся урочистий захід присвячений до дня святого Миколая. Свято було організоване Свято-Успенським духовно-просвітницьким центром і «Центром дитячої та юнацької творчості» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області для дітей Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів » Серце матері».

Під час заходу для діток виступали дитячі вокальні гурти «Атіка» і «Домісолька» з піснями «Ходить по землі святий Миколай», «Я чекаю Миколая» та інші. Вразив і захопив дітвору своїм таночком хореографічний гурт «Веселка». Під час заходу діти мали змогу переглянути мультфільм про святого Миколая та взяти участь у різноманітних конкурсах та забавах.
В кінці заходу до присутніх звернувся заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру священик Іоан Шемедюк, який у своєму слові зазначив наступне: «День святого Миколая в черговий раз нагадує нам, що ми повинні бути завжди добрими, щирими та милосердними один до одного. В сьогоднішній день святий Миколай завітав до нас і подарував вам подарунки, а тому кожен, також, повинен бути вдячний йому і не полінуватися прийти 19 грудня у храм та подякувати Миколаю Чудотворцю за його любов та милосердя». Також привітали діток директор «Центру дитячої та юнацької творчості» Фразіс Тетяна Феодосіївна та голова громадської організації «Серце матері» Шукрута Людмила.
На завершення дітвора отримала подарунки: солодощі та м’які іграшки. Всього було роздано 25 подарунків.
Після проведення заходу для дітей був організований майстер-клас з ліплення та малювання солоного тіста.