Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Парафіяни відправили вантаж гуманітарної допомоги мирним жителям зони АТО

13 грудня 2014 року в рамках міжнародної місії «Милосердя без кордонів» відбулося відправлення дев’ятого траншу благодійної допомоги мирним жителям зони АТО. Загальна вага вантажу – 154 тони. Небайдужими людьми було зібрано та відправлено на Схід продукти харчування: овочі, крупи, олію, сало, смалець, м’ясні, рибні та овочеві консерви, теплий одяг, матраци, подушки, ковдри, питну воду. Це суттєва допомога людям, що лишилися в зоні бойових дій без будь-яких засобів для існування (в буферній зоні люди не отримують пенсій та заробітної плати).

Криворізька єпархія долучається до цієї акції вдруге. Священнослужителями та парафіянами Кривого Рогу та Апостолівського району було зібрано двадцять тон вантажу, основну масу якого складали крупи та овочі. До складу цієї допомоги було включено і 2600 новорічних солодких подарунків, що стане неабиякою радістю та втіхою дітям до Різдвяних свят.

Вантаж з Кривого Рогу супроводжував голова Єпархіального відділу соціального служіння протоієрей Василь Сніжко, настоятель храму Трьох святителів. Жителі Мар’їнського та Волноваського районів, що найбільше постраждали від бойових дій, щиро дякували всім благодійникам за допомогу і просили й надалі не залишати їх у біді.