Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбувся семінар-практикум на тему «Основи організації соціальної та місіонерської діяльності на парафії»

29 листопада за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у конференц-залі Українського центру ендокринної хірургії та трансплантології для активної православної молоді було проведено семінар-практикум на тему «Основи організації соціальної та місіонерської діяльності на парафії». Семінар організовано Синодальним відділом з соціально-гуманітарних питань та викладачами громадського об’єднання «Ф.О.М.А.».
У ході семінару кожен учасник брав участь у вправах, які допомогли глибше розглянути такі питання, як самовизначення, самоорганізованість та вплив духовних якостей керівників на діяльність власних колективів в цілому. Після кожної вправи всі присутні висловлювали свої думки стосовно піднятих питань. Результатом семінару стало те, що слухачі навчились проводити комплексний аналіз власних можливостей при підготовці проектів соціальної та місіонерської направленості.
Наприкінці ведучий семінару протоієрей Владислав Діханов акцентував увагу слухачів на тому, щоб знання, які учасники здобули на семінарі, обов’язково перетворились в уміння послужити Богу та на користь ближньому, адже знання — теж даний Богом талант, який не можна закопувати.