Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Клірик єпархії відвідав спеціальну загальноосвітню школу інтернат I-III ступенів №2.

18 грудня, на кануні дня пам’яті угодника божого святого святителя Миколая чудотворця Мір-Лікійського, за благословенням архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима, клірик Свято-Успенського архієрейського собору м. Житомира, ієрей Віктор Голубовський в черговий раз відвідав Житомирську спеціальну загальноосвітню школу інтернат I-III ступенів №2.

Священика привітно зустріло керівництво установи на чолі із директором М.П. Міняйло. Великої радості наповнилися і серця діточок, коли побачили священнослужителя.

У холі закладу усі разом помолилися прочитавши молитву до святителя Миколая.

Священик сердечно привітав керівництво установи та діток із наступаючим святом на честь великого угодника Божого, закликав найменших постійно молитися до цього святого, просити помочі та заступництва. Після теплих слів привітань отець Віктор вручив дітям солодкі подарунки, які були придбані допомогою благодійників. Напевно найщирішою від усіх була подяка діток, котрі мають певні вади із здоров’ям, адже невимовна і невичерпна любов сяяла у їхніх очах.

Насамкінець дітки подякували священику за візит і у знак своєї поваги та вдячності подарували подарунок, зроблений із любов’ю своїми руками.

Прес-служба Житомирської єпархії.