Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин відвідав «День добра» в ЗОШ №19

3 грудня у Білоцерківській спеціальній загальноосвітній школі №19 відбулося свято — День добра. На шкільне свято до діток з обмеженими можливостями завітали митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, настоятель храму преподобного Ілії Муромця у м. Білій Церкві священик Димитрій Марандюк, Савчук В.П. – міський голова, Петрик Ю.Ф. – начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради,   Чепурченко В.П. – голова ради профспілки працівників освіти і науки, народні депутати Істомін С.В. та Беркут С.Г.,  Ткач О.В. – виконавчий директор Благодійного фонду К.Єфіменка,  Черняк В.В. – представник депутата Чудновського В.О., Дикий Г.А. – директор «Будмаркету»,  Дунаєва І.Л. – директор СЮТ,  Онопрієнко О.М. – директор ТОВ «Зодіак».

Митрополит Августин привітав діток зі святом та очолив молебень за здоров’я та успіхи школярів, батьків та педагогів. У знак подяки гостям за візит вихованці школи поставили концерт, на якому показували свої уміння – співали,  танцювали,  декламували вірші.

Цей день на довго запам’ятовується як учням школи, так і її гостям, які перебувають у атмосфері справжнього свята Добра,  Людяності,  Милосердя. 

Прес-служба Білоцерківської єпархії