Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин відвідав братство на честь преподобного Сергія Радонезького

21 грудня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію Казанської ікони Пресвятої Богородиці у селі Дроздах Білоцерківського благочиння, настоятелем якої є священик Олег Гладунець.

Архіпастир у співслужінні благочинного Білоцерківського округу протоієрея Валерія Тихоненка та настоятеля храму звершив Божественну літургію та виголосив проповідь.

Після Богослужіння відбулися парафіяльні збори, під час яких владика вислухав вірних та усіх, хто мав запитання до архіпастиря, дав відповіді й духовні настанови.

У другій половині дня митрополит Августин відвідав Білоцерківське братство на честь преподобного Сергія Радонезького, яке займається духовною опікою сімей і взяв участь у святі приуроченому дню пам’яті святителя Миколая Чудотворця. Наймолодші члени братства виступили з невеликим концертом, у якому, у віршованій формі, розповіли про житіє Святителя. Братчики також показували своє вміння гри на гітарі, скрипці, бандурі, фортепіано. Потім, під час святкового чаювання відбулася  бесіда з архіпастирем.