Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. До дня пам’яті святителя Миколая в єпархії вийшов новий випуск журналу

Новий випуск журналу «ВОСКРЕСЕНІЕ» присвячено одному з найулюбленіших свят нашого народу – дню пам’яті святителя Миколая Чудотворця. У рубриках «Церковний календар» та «Віра і сучасність» розкриваються найяскравіші події з житія святителя Божого та посмертні чудеса за його молитвами. Дитяча сторінка перекликається зі святом, яке нині вважається також дитячим.

Тема єдності Церкви і проблема розколу розкривається в рубриці «Голос Церкви». Представлено думки з цього приводу архієпископа Запорізького і Мелітопольського Луки та митрополита Луганського і Алчевського Митрофана. До уваги читачів пропонується актуальне інтерв’ю з Керуючим Білоцерківською єпархією митрополитом Августином.

Про пошуки молодої людини свого місця в суспільстві читайте в рубриці «Молодь і Православ’я». «Православний  паломник» розповість про мироточиві ікони Вінницької єпархії. Про служіння дружини священика читайте у рубриці «Православна культура».

Ще велика кількість тем висвітлено в рубриках «Общинне життя», «Літургіка», «Свята Русь», «Постать», «Виховання та освіта», «Людина і суспільство» та ін.

Запитуйте журнал «ВОСКРЕСЕНІЕ» в храмах і монастирях Білоцерківської єпархії.

Прес-служба єпархії