Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БИШІВ. У благочинні відбулись соціально-благодійницькі заходи

19 грудня, в день пам’яті святителя Миколая, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія волонтери соціально-благодійницького відділу Бишівського благочиння на чолі з архімандритом Філаретом (Єгоровим) з подарунками відвідали навчальні та соціальні заклади Макарівського району.

Зокрема, благодійники побували в дитячому садку «Сонечко» с. Лишня, загальноосвітній школі цього ж села, в дитсадку «Лелеченька» с. Мостище, а також у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей с. Копилів.

Усіх привітали зі святом, розповіли про життєвий шлях великого чудотворця та роздали подарунки. По-особливому були раді спілкуванню зі священнослужителями дві багатодітні сім’ї вимушених переселенців, які наразі перебувають у копилівському закладі.

Цього ж дня благодійники завітали до травматологічного відділення Ірпінського військового госпіталю, де відвідали українських військовиків, поранених в зоні АТО.

Військовослужбовці та медичний персонал отримали ікони святителя Миколая. Також усім було вручено подарунки та малюнки, підготовлені до свята святого Миколая учнями недільних шкіл Бишівського благочиння. Відвідувачі побажали військовикам найшвидшого одужання.

Головна сестра госпіталю зазначила, що як для медиків, які працюють у госпіталі, так і для тих, хто перебуває тут зараз на лікуванні, дуже потрібне та корисне спілкування зі священнослужителями Української Православної Церкви.