Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Учасники Свято-Успенського духовно-просвітницького центру звершили паломництво до Києво-Печерської Лаври

За благословенням  архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, провославно-юнацький клуб «Лови момент» та молодіжний хор Свято-Успенського духовно-просвітницького центру м. Кіровограду звершили паломництво до Києва.

Поїздка розпочалася звершенням молитви для подорожуючих. Столиця зустріла учасників паломництва густим туманом, але прийдешній день виявився теплим та сонячним.

В першу чергу кіровоградці звершили молитовне поклоніння преподобним і богоносним Києво-Печерським святим отцям та дізналися про чудо нетління мощей. Величні храми Верхньої Лаври Свято-Успенський та Трапезний вразили учасників паломництва своєю архітектурою та історією. Цікавими стали відвідини музею мініатюр, де можливо було побачити підковану блоху, троянду з діаметром меншої від волосини та інше. Смачною частиною подорожі стало частування обіду в лаврській трапезній.

«Херувимська пісня» у виконанні моложіжного хору Свято-Успенського духовно-просвітницького центру у Трапезному храмі Лаври : www.youtube.com/watch