Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Проведено соціальний захід «Через пісню до сердець»

22 листопада з ініціативи Молодіжного і Соціального відділів Кіровоградської єпархії, при підтримці лікаря-онколога Андрія Гардашнікова і волонтерів, був проведений соціальний проект під назвою: «Через пісню до сердець» для людей похилого віку притулку «Милосердний самарянин».

Священики Діонісій Буренко і Андрій Бобрик разом із лікарем-онкологом Андрієм Гардашніковим і волонтерами влаштували для літніх людей свято пісні і відкритого спілкування. Також гості взяли з собою солодкі подарунки, щоб хоч якось зробити їхнє життя солодшим. Волонтери допомагали працівникам по догляду за насельниками притулку: мили посуд, годували тих, хто не міг сам піднятися з ліжка. Далі в столовій всі сіли у коло і співали різні пісні: естрадні, народні і духовні піснеспіви. Після цього люди похилого віку розповіли про своє життя: ким в молодості працювали, за своїх дітей і так далі. Час пройшов дуже швидко і настав момент прощання.

Бабусі і дідусі були дуже вдячні і з нетерпінням будуть чекати нових зустрічей, які обов’язково будуть через вихідні, адже волонтери ще звершують своє служіння і для дітей Кіровоградської обласної дитячої лікарні.