Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Представники УПЦ відвідали “Свято друзів” у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

12 листопада у Київському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 відбулось «Свято друзів». Вихованці закладу — це діти від 3 до 18 років — влаштували маленьким гостям з реабілітаційного центру «Отчий Дім», що у селі Петрівське Київської області, концерт. На свято запросили також священиків, з якими часто спілкуються та їздять на екскурсії храмами Київщини вихованці центру.

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія дитяче свято відвідали глава Адміністративного апарату Київської Митрополії протоієрей Володимир Коцаба та секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук.

Діти підготували для своїх гостей зо два десятки номерів: співали, танцювали, декламували вірші та грали у веселі конкурси.

Духовенство подякувало керівництву закладу за запрошення. «Бажаю вам Божої допомоги у нелегкій справі виховання дітей та молоді. Знаходьте хвилину для Бога, для щирої молитви з Ним. Господь все вам дасть, можливо не сьогодні, але все дасть. Матимете віру, надію — Господь не залишить. Всі свої негаразди з Його допомогою можна побороти», — від усіх священиків звернувся отець Володимир.

Наостанок, в дар реабілітаційному центру було передано ікону великомученика і цілителя Пантелеімона.