Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Правоохоронці розпочали шлях до зони АТО з молитви до Господа

3 жовтня  50 бійців військової частини 1141 УМВС України у Волинській області, розташованої у місті Луцьку вирушили до зони АТО. Шлях до місць де їм доведеться охороняти незалежність і територіальну цілісність України, а також громадський порядок на сході країни правоохоронці вирішили розпочати з молитви до Господа.

Короткий Молебень, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, у цій військовій частині відправив  клірик луцького Свято-Іллінського храму протоієрей Валентин Довмат. На богослужінні були присутні благочинний Колківської округи протоієрей Петро Бугайчук та ще шість священиків цього благочиння.

Варто зауважити, що син одного із священиків – настоятеля храму села Боровичі, що на Маневиччині, протоієрея Петра Яночка, відбуває військову службу у цій військовій частині і  входить до групи, яка вирушила до зони АТО.

Священнослужителі побажали військовослужбовцям Божого благословення, щоб Господь і Пресвята Богородиця оберігали їх, та щоб вони цілими і неушкодженими повернулись додому.

Священики також вручили бійцям іконочки Божої Матері, а бажаючі могли взяти собі натільні хрестики.