Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Відбулась зустріч двох молодіжок

12 жовтня у Волинській духовній семінарії відбулася зустріч двох молодіжок: Рожищенської «НІКА» та Луцької «Лови момент». Окрім молоді на заході також були присутні і її духовні наставники: керівник молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський), священики Рожищенського благочиння – Віталій Катеринчук та Сергій Савієвський.

Розпочалася зустріч із молитви «Царю Небесний», після чого до присутніх звернувся керівник молодіжного відділу ієромонах Ілля. Отець Ілля розповів молоді про діяльність православного юнацького клубу «Лови момент» та висловив свої сподівання щодо подальшої активної співпраці із молодіжкою «НІКА».

Далі було знайомство, котре продовжилось презентацією діяльності клубів. Цікавим був і перегляд короткометражного фільму, підготованого Рожищенською молодіжкою, котрий  нагадав нам про проблему залежності молоді від соціальних мереж.

Зустріч проходила в атмосфері дружнього спілкування, ігор та частування солодощами. На завершення юнаки та дівчата обмінялись контактними даними, що стало першим кроком у розвитку дружби.

В кінці всі разом зробили спільне фото.  Після закінчення зустрічі, молодь ще довго не могла розпрощатись:  ділилось планами на майбутнє, запрошували один одного в гості.

Дана зустріч була не лише чудовою можливістю юнацтву гарно провести час, насолодитись дружнім спілкуванням, але й надала натхнення на здійснення нових соціальних проектів. Вона стала ще одним кроком у процесі згуртування православної молоді.