Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРЕМЕНЧУК. Підтримка захисників – дитячі листи і малюнки

24 зворушливих листів і 38 малюнків зі щирими побажаннями повернутися живими і здоровими додому, принести країні мир і спокій, написали діти м.Кременчука для своїх рідних та зовсім незнайомих їм солдатів, які несуть службу у зоні АТО. За словами глави військового відділу Кременчуцької єпархії протоієрея Костянтина Маслова, цей невеликий, але такий вагомий вклад у підняття сили духу солдатів, дітлахи зробили за ініціативою директора Кременчуцького краєзнавчого музею Гайшинської Алли Павлівни під час святкування Дня визволення міста.

Алла Павлівна наполягла, що зібрані дитячі малюнки і сердечні слова, повинні потрапити до військовослужбовців саме від священнослужителів Кременчуцької єпархії, які часто їздять до солдатів надавати їм духовну та матеріальну підтримку.

Протоієрей Костянтин Маслов запевнив, що найближчим часом військовослужбовці Кременчуцького 107-го реактивно — артилерійського полку обов’язково отримають душевні дитячі послання:

- «Брате! Повертайся живим і здоровим! Тебе чекає Кременчук! Хай війни залишаються в музеях!»

- «Дорогий солдате! Я учениця 4-А класу бажаю тобі і твоїм друзям, щоб вони бачили тебе живим… Твої друзі чекають тебе з великою любов’ю! Я вдячна тобі за те, що ти захищаєш нашу країну».

- «Дорогий солдате! Привіт тобі з Кременчука! Я хочу, щоб ти повернувся живим!»…

 Прес-служба Кременчуцької єпархії