Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРЕМЕНЧУК. Владика Миколай поздоровив військову частину 3059 Національної гвардії України з 14 річницею створення

Військова частина 3059 відзначила 14-ту річницю від дня свого заснування. Створена вона була за ініціативи міської влади та за підтримки Міністерства внутрішніх справ України. З нагоди цієї значущої події в частині відбулися урочистості. Військовослужбовці частини не тільки охороняють громадський порядок у місті, оперативно реагують та попереджають виникнення у ньому різних правопорушень, а й захищають кордони нашої держави в зоні ведення антитерористичної операції.
Цього дня на урочистий захід до військової частини 3059 завітали єпископ Кременчуцький і Лубенський Миколай, секретар міської ради Василь Івко, керівники районних у місті рад, депутати різних рівнів, колеги по службі в правоохоронних органах, а також представники підприємств міста. Всі вони прийшли висловити слова подяки солдатам і офіцерам підрозділу внутрішніх справ за сумлінну щоденну службу з охорони спокою кременчужан та порядку на вулицях міста.
Владика Миколай висловив вдячність особовому складу частини за віддане служіння Вітчизні та відзначив, що священнослужителі єпархії і надалі продовжуватимуть приїздити до військовослужбовців у зону АТО для надання їм духовної і матеріальної підтримки.
На святковому зібранні вручали Грамоти та Подяки різних рівнів, зачитували накази про присвоєння чергового військового звання, кращих службовців преміювали грошовими винагородами та позачерговими відпустками, висловлювали вдячність батькам військовослужбовців, які виховали гідних дітей – патріотів України. Особливим подарунком для бійців батальйону цього дня стала концертна програма за участі творчих колективів Міського палацу культури та вихованців дитячого садочка № 55.

Прес-служба Кременчуцької єпархії