Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Урочистості з нагоди випуску курсантів училища міліції

8 жовтня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення керівника Київського училища професійної підготовки працівників міліції Головного управління МВС України в місті Києві полковника міліції Філенка С.І. благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко взяв участь в урочистостях з нагоди випуску інспекторів патрульної служби і дільничних інспекторів.

Урочистості почалися з Божественної літургії в храмі-каплиці на честь апостола Андрія Первозванного, що знаходиться на території училища. Богослужіння очолив протоієрей Олександр у співслужінні протоієрея Віктора Радчука.

Одразу після закінчення літургії на плацу навчального закладу почався урочистий випуск курсантів. Отець Олександр привітав випускників та викладачів з успішним завершенням навчання, побажав всім присутнім здоров’я, Божої допомоги і успіхів в служінні Батьківщині. Також Ірпінський благочинний передав учасникам урочистостей вітання від єпископа Макарівського Іларія, вікарія Київської Митрополії.

В цей же день протоієрей Олександр Федоричко провів зустріч–бесіду з вихованцями училища на тему: «Християнство та емоції в сьогоденні».