Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. Відбулись урочисті та святкові заходи з нагоди відзначення 16-та річниця утворення Державної пенітенціарної служби України

22 квітня в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулись урочисті та святкові заходи з нагоди відзначення 16-ї річниці з дня утворення центрального органу виконавчої влади, функції якого, на даний час, виконує Державна пенітенціарна служба України.
Державна пенітенціарна служба продовжує кращі професійні традиції та залишається важливою складовою державного механізму, що забезпечує безпеку суспільства. Завдяки самовідданій і напруженій праці майже 48-тисячного колективу протягом останніх років чимало зроблено у напряму побудови в державі цивілізованої пенітенціарної системи, яка відповідатиме світовим стандартам…
В цей знаменний день в управлінні зібралось керівництво та працівники кримінально-виконавчої служби в області, а також ветерани служби.
Розпочався захід з урочистого відкриття начальником управління ДПтС в області генерал-майором внутрішньої служби Миколою Ісаєвим пам’ятної Стелли, присвяченої ветеранам та співробітникам кримінально-виконавчої служби.
З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, настоятель Петропавлівської церкви міста Полтави протоієрей Андрій Сімон взяв участь у заході та освятив пам’ятний знак.
Продовження урочистостей відбулось в актовій залі управління. Отець Андрій подарував управлінню Державної пенітенціарної служби України в області ікону. Після чого відбулось нагородження працівників грамотами, відзнаками званнями. А також за участю працівників управління для присутніх влаштували святковий концерт.