Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Благочинний Першого округу взяв участь у круглому столі, присвяченому функціонуванню сім’ї в сучасному суспільстві

30 квітня в Переяслав-Хмельницькому Державному Педагогічному Університеті ім. Григорія Сковороди відбувся Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Особливості побудови та функціонування сім’ї в сучасному суспільстві: погляд крізь призму християнської моралі».
У зустрічі взяли участь: Химич Нінель Євгенівна — кадидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методики дошкільної освіти, завідувач лабораторії духовного розвитку особистості; архімандрит Ніл (Семенець) — благочинний Першого Переяслав-Хмельницького благочиння, настоятель Свято-Троїцької парафії; Науменко Тетяна Іванівна — кандидат педагогічних наук м.Київ, а також студенти та викладачі ДВНЗ «Переяслав — Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».
Архімандрит Ніл (Семенець) прочитав лекцію на тему: «Позиція християнської Церкви відносно створення та функціонування сучасних родин, та відповів на числені запитання присутніх.»
Всім присутнім були вручені «Новий Завіт», та іконки «Різдво Христове» освячені на дарах Волхвів.