Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. У міліцейському храмі святого великомученика Георгія Побідоносця відслужили Панахиду за загиблими у ІІ світовій війні

Цими травневими днями увесь світ згадує завершення у Європі кривавої ІІ Світової війни, а в Україні 9 травня відзначається і свято Дня Перемоги. В ці дні також згадується і подвиг тих, хто віддав життя задля перемоги над нацизмом. Панахиду за спокій душ загиблих у Великій вітчизняній війні воїнів та померлих ветеранів, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта у храмі святого великомученика Георгія Побідоносця, розташованого на території УМВС України у Волинській області відслужив його настоятель голова єпархіального відділу по співпраці із ЗС та силовими структурами протоієрей Олександр Мазурак.
Ми сьогодні піднесли молитви за спокій душ тих, хто віддав життя за наше мирне небо. Нехай Господь упокоїть їх безсмертні душі в оселях праведних, а в наших серцях нехай не згасає вогник пам’яті про їх подвиг”, – сказав, звертаючись до присутніх на Богослужінні волинських правоохоронців отець Олександр.