Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Вітання Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри новообраному Президенту України П. Порошенку

ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ,
ПОРОШЕНКУ ПЕТРУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ,
НОВООБРАНОМУ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ

Вельмишановний Петро Олексійовичу!

Від щирого серця вітаю Вас з обранням на пост Президента України! Ваша впевнена перемога у президентських виборах є свідченням глибокого авторитету та довіри до Вас громадян країни. Велику роль у перемозі відіграло подане Вами бачення майбутнього країни та шляхів вирішення нагальних проблем, що стоять у цей важкий для нашої Батьківщини час.
Ви прикликані на відповідальне служіння, від якого залежить майбутнє життя та добробут народу України. Молю Бога дарувати Вам мудрості та наснаги сприяти відновленню братерства і єдності, які є необхідною запорукою миру, благоустрою держави та заможності її громадян.
Вважаю, що Ваш багаторічний життєвий і професійний досвід, допоможе успішно виконувати все різноманіття покладених на Вас обов’язків, плідно трудитися заради всебічного, в тому числі й духовно-морального оздоровлення нашого суспільства та відновлення політичної і соціальної стабільності в країні. Сподіваюсь, що Ваша діяльність на посту Президента відкриє нову мирну сторінку в багатовіковій історії України.
Бажаю Вам міцності душевних і тілесних сил, а також допомоги Божої в майбутньому високому і відповідальному служінні.

З глибокою повагою,

ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ І БУКОВИНСЬКИЙ,
МІСЦЕБЛЮСТИТЕЛЬ КИЇВСЬКОЇ МИТРОПОЛИЧОЇ КАФЕДРИ