Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БIЛА ЦЕРКВА. Відбувся концерт з нагоди Світлого Христового Воскресіння та завершення єпархіальної міської виставки малюнків

22 травня у Білоцерківській загальноосвітній школі №4 відбувся концерт з нагоди Світлого Христового Воскресіння та завершення єпархіальної міської виставки малюнків, художніх робіт з декоративно-вжиткового мистецтва та літературних творів до свята Пасхи Христової 2014 р., у якому взяли участь діти загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Серед гостей свята були митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, настоятель храму святого великомученика Георгія Побідоносця у м. Білій Церкві, духівник викладачів курсу «Біблійна історія та християнська етика» протоієрей Вадим Оляницький, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петрик Юрій Федорович, завідувач сектора позашкільної освіти та виховної роботи Щербань Лариса Олексіївна, педагоги, в тому числі викладачі курсу «Біблійна історія та християнська етика».
Перед врученням дипломів відбулася концертна програма, яку провели учні Білоцерківській загальноосвітній школі №4. Музичний ансамбль «Промінь і надія» виконав чудовий музичний твір про Воскресіння Христове. Діти декламували вірші, оспівуючи українські християнські традиції та життя по заповідям Божим. Вони поезією розповідали про свято Пасхи, неділю жінок-мироносиць та свято Матері. Однією із чудових композицій була балетна постановка про жінок-мироносиць. На тему свята учні також підготували сольні музичні номери.
Запрошені на свято вихованці дитячої хорової школи Білоцерківської єпархії подарували глядачам три музичні твори: «Мамин вальс», «Парус» та «Нічкою темною».
У своєму слові митрополит Августин подякував педагогам та дітям за їхні труди, підкресливши важливість виховання у дитячій свідомості таких чеснот як доброта і любов. У знак подяки дітям за участь у виставці малюнків, художніх робіт до свята Пасхи Христової 2014 року архієрей кожному вручив диплом, іконку Пресвятої Богородиці та солодкий гостинець.
Потім митрополит Августин взяв участь у підсумковій нараді з викладачами курсу «Біблійна історія та християнська етика».
Цього ж дня Керуючий єпархією у приміщенні архієрейської резиденції мав зустріч з теле- і радіомедійниками, журналістами та редакторами білоцерківських друкованих ЗМІ.