Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин очолив Літургію та збори дружин священиків

11 травня, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію і виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві.
У другій половині дня в актовому залі Білоцерківської гімназії №1 відбувся святковий вечір, присвячений вшануванню жінок-мироносиць та Дня Матері. На святковий захід зібралися дружини священиків з усієї Білоцерківської єпархії. Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин привітав сучасних жінок-мироносиць, сестер і матерів зі світлими і дорогими кожній людині святами, він побажав присутнім міцної віри, миру в країні, в кожному домі і в кожному серці.
У святковому вечорі взяли участь запрошені гості: представниці з різних сфер діяльності і професій, працю яких можна назвати служінням ближньому, це педагог і художник Чернова Н. В., вдова кадрового офіцера Ламкіна О.Є, сурдоперекладач зі Львова Степанова Тетяна.
Творчі подарунки шанованим глядачкам підготували учні хорової єпархіальної школи, недільної школи Спасо-Преображенського собору та Центру дитячої творчості «Соняшник». Теплу, щиру атмосферу святкового вечора зафіксували на згадку на численних світлинах.

Бойко Галина