Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Станіслав Алєксєєнко

7 травня на 45 році життя, після важкої хвороби, відійшов до Господа благочинний Таращанського округу, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці у с. Ківшовата Таращанського благочиння протоієрей Станіслав Алєксєєнко.
Похорони священика відбудуться 9 травня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці у с. Ківшовата після Божественної літургії.
Вічна йому пам’ять!!!
Митрофорний протоієрей Станіслав Анатолійович Алєксєєнко народився 7 вересня 1969 року у селі Старому Бориспільського району Київської області у родині військовослужбовця. Навчався у Старинській середній школі та ПТУ – 16 у м. Києві. З 1987 до 1989 року – служба в Збройних силах УРСР.
У 1990 році одружився з Дехтяренко Наталією Анатоліївною.
У 1995 – 1999 роках навчався у Київській духовній семінарії. 12 грудня 1993 року в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври Преосвященним Іонафаном, єпископом Білоцерківським, Керуючим справами УПЦ був рукопокладений у сан диякона. 13 березня 1994 року Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром рукопокладений у сан пресвітера. 24 травня 1994 року призначений настоятелем храму Різдва Пресвятої Богородиці у с. Ківшовата Таращанського р-ну Київської обл. З 1 грудня 2010 року – благочинний Таращанського благочиння.
У отця Станіслава залишились дружина і син.