Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ШЕПЕТІВКА. У єпархії відбувся фестиваль Різдвяної колядки

10 січня по завершенні богослужіння у соборному храмі обителі відбувся фестиваль Різдвяної коляди, в якому взяли участь: архієрейський хор Свято-Михайлівського кафедрального собору м.Шепетівка, хор братії Свято-Різдво-Богородичного Городищенського чоловічого монастирі, хор вихованців недільної школи Свято-Різдво-Богородичного кафедрального собору м.Славута, хор сестер та хор вихованців недільної школи жіночого монастиря праведної Анни м.Славута, хор Свято-Миколаївського храму с.Городище, хор вихованців недільної школи Свято-Димитрівського храму с.Судилків, хор вихованців недільної школи храму Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії м.Шепетівка, хор вихованців недільної школи Свято-Димитрівського храму с.Берездів Славутського р-ну.
Після колядок владика Діонісій подякував усім колективам за участь у фестивалі, який проходить щороку у монастирі. А за те, що люблять і прославляють Спасителя, побажав здоров’я і Божого благословення.
На отанок всі разом заколядували улюблені колядки «Добрий вечір тобі» та «Нова радість стала» і отримали від Преосвященнішого владики солодкі подарунки.