Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХЕРСОН. Нова традиція у місті

В місті започаткувалася нова традиція: на другий день Різдва Христового, з благословення Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна, діти недільних шкіл вітають зі святом дітей-сиріт, інвалідів та людей похилого віку. 8 січня 2014 року також відбулося Свято Різдвяної зірки (біля монументу Покрова Божої Матері), на якому недільні та світські школи вітали місто з народженням нашого Спасителя.
Учасники фестивалю «Острів Різдва» чекають нагоди відвідати та привітати обездолених дітей. Це велика насолода: в святкові дні не тільки отримувати, але і дарувати. Адже діти, забуті батьками, але не забуті Богом, як ніхто інший в це свято чекають дива, чекають любові, чекають подарунків. Нехай кожен з нас зрозуміє, що приймаючи участь у справах милосердя, ми не тільки робимо добрі справи, але і збагачуємо нашу душу та стаємо ближчими до Отця нашого Небесного, від Якого маємо все у нашому житті.
Організатором благодійних заходів VII міського християнського фестивалю дитячої творчості «Острів Різдва» є управління культури та освіти Херсонської міської ради та Херсонська єпархія УПЦ.
Відбудеться гала-концерт фестивалю у Херсонському академічному музичному драматичному театрі імені Миколи Куліша 15 січня о 14-00.