Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Свято різдвяних піснеспівів відбулось у Коростишеві

11 січня , архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим із Різдвяним богослужінням відвідав Коростишівське благочиння. Архіпастиря щиро та тепло зустрічали прихожани Свято-Різдво-Богородичного храму на чолі із настоятелем, благочинним району — архімандритом Яковом (Шумовим).
За Божественною літургією, котра звершилась у нижньому храмі на честь святого рівноапостольного князя Володимира, Владиці співслужило духовенство Коростишівського благочиння. На молитву зібралося доволі багато вірян, зокрема маленьких діток, котрі по закінченню літургії порадували архіпастиря та усіх присутніх своїм різдвяним вінчуванням. Кожен підходив до Владики, колядував та отримував солодкий дарунок.
Після закінчення богослужіння в місцевому Будинку Культури відбувся благодійний різдвяний вечір колядок.
На сцені, своїми колядками та піснями вінчували та радували присутніх не тільки дітки воскресних шкіл, а й дорослі колективи з усіх храмів благочиння. По своєму унікальний став вечір тим, що у благодійних виступах прийняли участь як церковні хори так і світські, народні.
Владика Никодим, своїм вітальним словом закликав громаду району до спільних добрих справ, благодійності та єдності, побажав усім злагоди, добробуту, милості та благості Божої.
Приємний вечір поєднав усіх у благодійності, спільній коляді та прославленні величного свята Різдва Христового.
Прес-служба Житомирської єпархії.