Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Здійснено освячення фундаменту храму у Миронівському благочинні

11 січня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав Свято-Покровську парафію у селі Зеленьках Миронівського благочиння, де освятив фундамент майбутнього храму, а також разом з духовенством і керівниками району заложив в основу храму капсулу з іменами його засновників.
Архіпастирю співслужили: благочинний Миронівського округу протоієрей Андрій Оленин, настоятель храму протоієрей Олександр Довченко, духовенство Миронівського благочиння, а також насельник Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського архідиякон Костянтин (Гуминюк).
За Богослужінням молилися: голова Миронівської районної державної адміністрації Валентина Усик, голова Миронівської районної ради Михайло Бондаренко, сільський голова Зеленьків Анатолій Москоленко.
Потім у приміщенні місцевого будинку культури відбулася концертна програма, яку підготовили вихованці єпархіальної дитячої хорової школи та чоловічий склад архієрейського хору Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Білій Церкві, а також місцевий хоровий колектив.