Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Відбулась нарада помічників благочинних з релігійної освіти і катехізації

17 січня, у приміщенні єпархіального управління відбулася нарада помічників благочинних з релігійної освіти і катехізації Білоцерківської єпархії. Проводив зібрання начальник Управління духовної освіти єпархії протоієрей Ігор Ковровський.
Основними питаннями, які були розглянуті на нараді стали підсумки проведення Першого фестивалю дитячих вертепів «Різдвяний ангел», який відбувся 10 січня цього року. Учасники зібрання обговорили питання, пов’язані з організацією проведення фестивалю наступного року, врахувавши недоліки і зауваження владики. Було вирішено надати Фестивалю статус щорічного. Також присутні висловили слушні пропозиції щодо тривалості заходу, місця його проведення та організації харчування його учасників.
Ще одним питанням, яке було винесено на обговорення, стало започаткування Конкурсу дитячих робіт, присвячених святу Воскресіння Христового. Прийнято рішення про укладення Положення про проведення цього заходу.
Серед різних питань, які обговорили помічники благочинних, були проблеми подальшого планування роботи Управління духовної освіти, роботи помічників благочинних на місцях, викладання предметів духовно-морального спрямування в загальноосвітніх навчальних закладах та фінансування окремих проектів, що пов’язані з місіонерською та катехізаційною діяльністю.