Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Вітання архієпископу Мукачівському і Ужгородському Феодору з Днем архієрейської хіротонії

СЛОВО ПРИВІТАННЯ ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ФЕОДОРУ,
АРХІЄПИСКОПУ МУКАЧІВСЬКОМУ І УЖГОРОДСЬКОМУ,
ВІД ІМЕНІ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН МУКАЧІВСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЄПАРХІЇ
З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ АРХІЄРЕЙСЬКОЇ ХІРОТОНІЇ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владика Феодор!

23 грудня являється важливою подією Вашого життя. Подією, яка змінила Вас, змінила Мукачівську єпархію, яка дана вам для управління. Адже в цей день ви стали наслідником апостолів.
Ми сердечно вітаємо Вас з шостою річницею архієрейської хіротонії!
Благодать Божа, яка приєднала Вас до сонму єпископів Української Православної Церкви, виховала в Вас старання робити твердим Ваше покликання та вибрання (див. 2 Пет. 1:3-12), тому труди, вчинені Вами, служать свідченням Вашої вірності архіпастирського обов’язку.
Дорогий Владико, від повноти вдячних сердець прийміть наші спільні привітання з сьогоднішнім торжеством, а також побажання міцності душевних і тілесних сил на многії літа, щоб по Вашим Святим молитвам Щедрий Господь дарував добре здоров’я, бадьорість духу, довголіття і всі благості для спасіння душі. Господь у Вашій особі послав творця на ниву свою, давши повноту, десять талантів, які Ви примножуєте своєю працею і служінням у справі спасіння пастви Христової.
Ви несете величезну турботу і відповідальність за всіх нас. Кожне слово, кожна Ваша молитва залишає в нас глибокий слід. І всі ми Ваші духовні чада благаємо Бога про дарування Вам здоров’я, духовної радості, щедрої милості і благодатної допомоги Божої у всіх Ваших Богоугодних справах.

Молимося про Ваше здоров’я та довголіття.
Просимо Ваших святих молитов …
Іс полла еті, Деспота, Ваше Високопреосвященство!

Священнослужителі, чернецтво та віряни Мукачівської єпархії