Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт очолив засідання Координаційної ради

11 грудня, у кабінеті митрополита Волинського і Луцького Ніфонта відбулось підсумкове у цьому році засідання Координаційної ради.
Очолив роботу митрополит Волинський і Луцький Ніфонт.
В ході засідання було підбито підсумки діяльності Волинської єпархії у 2013 році. Зокрема, голова Інформаційно-просвітницького відділу відмітив, що цьогоріч єпархія значно посилила свою роботу у сфері соціального служіння. Протягом року було організовано близько 80-ти акцій соціального напрямку, близько 300 сімей отримали побутову техніку. Понад 1500 сімей отримали продуктові набори, волонтери працюють з 20 громадськими соціальними організаціями, з онкохворими дітками з нечуючими і незрячими. Були проведені фестивалі недільних шкіл та хорових колективі єпархії. Організовано ряд заходів, конферецій та хресних ходів, місіонерських та молодіжних заходів з нагоди 1025 -річчя Хрещення Київської Русі.
На засіданні було обговорено плани і на наступний рік, зокрема проведення ювілейного XX – го зимового Благодійного концерту та ювілейного V благодійного концерту “Волинський благовіст”.
Особливої уваги заслуговувала тема організації соціальних центрів навколо приходу. Ця ідея віднедавна починає втілюватись у Волинській єпархії.
На завершення митрополит Ніфонт подякував усім за плідну роботу та побажав Божого благословення у праці на славу Божу!