Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт відзначив юних борців за тверезість

5 грудня у Луцькому НВК № 26-ліцею відбулася урочиста церемонія нагородження призерів конкурсу творчих робіт на підтримку соціальної кампанії «Краще тверезе життя». Організаторами даного конкурсу є Волинське православне братство тверезості ім. святого праведного Іоанна Кронштадтського та управлінням освіти Луцької міської ради. Конкурс проводився з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.
На церемонію нагородження завітав митрополит Волинський і Луцький Ніфонт. У своєму виступі владика відзначив, що дуже добре, коли молоді люди розуміють пагубний вплив шкідливих звичок. Голова Волинського православного братства тверезості протоієрей Степан Ярема зазначив, що роботи об’єднали дітей, вчителів, та батьків: «а це дає надію, що всі разом не тільки писали заради конкурсу, але ї багато корисного дізнались про гріховні пристрасті. Творчі роботи дітей є також своєрідним закликом до дорослих, аби ті не палили,та не вживали алкоголь».
Сам конкурс проводився у трьох номінаціях: «Кращий малюнок», «Кращий письмовий твір», та «Краща мультимедійна розробка». Так у першій номінації І місце здобула учениця луцької ЗОШ №10 Єрмейчук Маргарита Єрмейчук, ІІ – учениця Луцького НВК-інтернат-правосзнавчий ліцей Ярина Дмитрук ІІІ місце посіла учениця луцької гімназії №21 Катерина Лелюх.
У номінації «Кращий письмовий твір», перемогли учень ЗОШ №13 Дмитро Романцов, який виборов І місце, учениця ЗОШ №26 Анна Бугайчук – ІІ місце ,та учень ЗОШ №25 Костянтин Шульга.
У номінації «Краща мультимедійна розробка» учасники були поділені на дві вікові групи – молодшу (5-8 класи) і старшу ( 9-11 класи). Переможцями стали, у першій категорії, учень ЗОШ №11 Владислав Шевчик (11 школа), учениця ЗОШ №11 Анжеліка Трефелова, та учениця гімназії №4 Олена Баран. У старшій віковій групі І місце посіла учениця ЗОШ №11 Діана Лук’янець, ІІ – учениця Луцького НВК-правознавчого ліцею Оксана Абрамук, а ІІІ – учениця ЗОШ №25 Юлія Павлюк.
Нагороджені були і призери у спецномінаціях «Найкреативніші роботи» та «Несподіванка конкурсу».