Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Міська клінічна лікарня №6 відзначила 50-річчя з дня свого заснування

6 грудня Київська міська клінічна лікарня №6 (Медмістечко, просп. Комарова, 3) відзначила 50-річчя з дня свого заснування. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира участь в офіційній частині взяв вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай, керуючий Південним київським вікаріатством.
Владика від імені Блаженнішого Митрополита Володимира виказав слова вітання та поздоровлення до медичного персоналу, а також передав благословення Архіпастиря. З нагоди ювілею з дня заснування лікарняного закладу Преосвященний владика від імені Предстоятеля Української Православної Церкви вручив головному лікарю Київської міської клінічної лікарні №6 Вадиму Крижевському церковну нагороду — орден Святителя Луки Кримського.
На заході були присутні: благочинний Другого лікарняного благочиння протоієрей Геннадій Батенко, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький, представники Міністерства охорони здоров’я України, лікарі та медичний персонал клініки.
Київська міська клінічна лікарня №6 заснована в 1963 році й розташована у мальовничій зеленій частині столиці. До складу лікарні входить два клінічних корпуси, адміністративний корпус, центральне стерилізаційне відділення, лабораторно-діагностичний корпус та господарчі блоки. Лікарня надає не лише планову медичну допомогу, але й забезпечує надання невідкладної допомоги цілодобово не лише жителям району, а також киянам і гостям столиці.