Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. У Броварах відбулися збори духовенства Другого Броварського округу

5 грудня з благословенню митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, в храмі св.ап. Іоанна Богослова м. Бровари, відбулися збори духовенства Другого Броварського округу.
Очолив зібрання, благочинний другого Броварського округу, протоієрей Іоанн Мисів, який довів до відома священиків питання, які розглядались на зборах благочинних Бориспільської єпархії, які очолив владика Антоній. Також, о.Іоанн проаналізував завдання які стоять нині перед кожним священослужителем, наголосивши на розвитку соціального служіння та активної праці духовенства на парафіях.
Голова відділу у справах сім’ї та молоді, протоієрей Олександр Журавльов, провів бесіду про форми та методи роботи з дітьми та молоддю, було представлено програми та наочні посібники для підготовки роботи у недільних школах.
Також, — член літургічної комісії, отець Олександр, разом із священством благочиння, детально розглянули документи передсоборної присутності.

Проект документа:
“Про підготовку до Святого Причастя”.
“Впорядкування практики здійснення шлюбів (зокрема повторних)”.
“Про християнське поховання покійних”.
“Про подальші заходи, що до подолання наслідків церковного розколу XVII ст.”
“Про тверезість та попередження алкоголізму”.

По закінченню зібрання, благочинний привітав священиків із наступаючим святом св. Вмц. Катерини та побажав наснаги, мудрості і сили успішно нести пастирський послух на ниві Христовій.