Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Відбулися збори духовенства Макарівського благочиння

25 грудня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира в храмі на честь святителя Миколая Чудотворця селища Небелиця Макарівського району Київської області відбулися збори духовенства Макарівського благочиння.
Божественну літургію очолив благочинний архімандрит Кирил (Білан). Перед початком богослужіння всі священнослужителі підійшли до сповіді, яке звершив духівник благочиння, настоятель храму ієромонах Пантелеїмон (Король).
Після завершення літургії отець благочинний звернувся до всіх з проповіддю, в якій розповів про земний шлях святителя Спиридона Триміфунтського та наголосив на його відданості святій Церкві та істинній вірі. Також було підкреслено, що для того, щоб християнам жити і проповідувати в світі, який нас оточує, необхідно в першу чергу працювати над собою, змінювати себе. Тоді буде змінюватися, преображатися світ навколо нас.
Цього ж дня відбулося зібрання, на якому вирішували поточні питання щодо парафіяльного життя. Отець благочинний зазначив, що для подальшого розвитку необхідно і надалі всіляко розвивати соціальну роботу та посилювати співпрацю між парафіями. Надійшла пропозиція проводити збори не лише для священиків, але й для їхніх дружин.
Наприкінці зібрання благочинний і духівник подякували клірикам Макарівського благочиння за їх труди на ниві Христовій та побажали успіхів у подальшому служінні.