Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин відвідав виправну колонію №35

22 грудня, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Йому співслужили: секретар єпархії та ключар кафедрального собору протоієрей Михаїл Кобулей, намісник Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського архімандрит Амвросій (Єрохін) з братією обителі та клірики кафедрального собору.
Цього дня владика відвідав храм ікони Пресвятої Богородиці «Несподівана Радість» у Білоцерківській виправній колонії №35.
З нагоди храмового свята митрополит Августин очолив водосвятний молебень та виголосив проповідь. Архіпастир привітав керівництво тюрми та ув’язнених зі святом та вручив начальнику виправної колонії підполковнику внутрішньої служби Коменотрусу Андрію Миколайовичу орден Української Православної Церкви – святого великомученика Георгія Побідоносця, таку ж відзнаку архіпастир вручив полковнику у відставці Кірпачьову Олександру Івановичу, у минулому начальнику БВК №35; ув’язненим владика подарував іконки Пресвятої Богородиці.
Напередодні, увечері, митрополит Августин очолив Всенощне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у місті Білій Церкві та привітав архімандрита Амвросія (Єрохіна) з Днем тезоімеництва.