Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Владика Августин провів низку робочих зустрічей

20 листопада, на запрошення начальника Білоцерківського училища професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України полковника внутрішньої служби Стуканова Владислава Борисовича, архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав навчальний заклад.
Цього дня в училищі відбувся Всеукраїнський конкурс Державної пенітенціарної служби України «Віват, офіцери! – 2013», де визначалися кращі за професійною майстерністю працівники Державної кримінально-виконавчої служби України.
Владика виступив перед учасниками змагань з повчальним словом, благословив усіх, а кращих офіцерів – переможців конкурсу обіцяв удостоїти грамот Керуючого Білоцерківською єпархією.
Цього дня архіпастир побував на художньо-виробничому підприємстві «Іконописна школа Бачинського», де ознайомився з ходом робіт зі спорудження храму на честь святого апостола і євангеліста Луки на території підприємства, а також оглянув церковну продукцію, що випускається для потреб єпархії.
Архієпископ Августин також відвідав Білоцерківський жіночий монастир святої рівноапостольної Марії Магдалини, де привітав секретаря єпархії протоієрея Михаїла Кобулея та штатного священика обителі протоієрея Михаїла Беспалого з Днем небесного покровителя – святого Архістратига Михаїла.
Всенощне бдіння архієрей звершив у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Владика привітав клірика кафедрального собору протоієрея Михаїла Гаффарова та клірика храму святого великомученика Георгія Побідоносця у Білій Церкві протоієрея Михаїла Попа з іменинами та вручив їм пам’ятні подарунки.
Прес-служба Білоцерківської єпархії