Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РОСІЯ. Голова Учбового комітету взяв участь у святкуванні актового дня Московських духовних шкіл

14 жовтня Московська духовна академія урочисто відзначила престольне свято Покровського академічного храму та актовий день.
У святкуванні актового дня Московських духовних шкіл, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, взяв участь голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ єпископ Ірпінський Климент.
У цей день у Покровському академічному храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив ректор Московської духовної академії і семінарії архієпископ Верейський Євгеній. Його Високопреосвященству співслужили єпископ Ірпінський Климент і ректор Коломенської духовної семінарії єпископ Зарайський Костянтин.
Далі відбувся річний акт. Звертаючись до викладачів і студентів Московських духовних шкіл, єпископ Ірпінський Климент передав вітання Блаженнішого Митрополита Володимира, а також зачитав вітальну адресу ректора Київської духовної академії і семінарії митрополита Бориспільського і Броварського Антонія.