Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Священик привітав рідну школу з 30-річчям

2 жовтня, напередодні святкування Дня вчителя, клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Кривого Рогу протоієрей Андрій Будовський привітав педагогічний колектив, учнів та випускників спеціалізованої школи № 118 з ювілейною датою – 30-річчям від дня створення. Отець Андрій і сам являється випускником цієї школи.
У своєму вітальному слові священик згадав свої шкільні роки, побажав теперішнім учням терпіння та наснаги, і тепло подякував директорам та викладачам школи за їх невтомні труди: «Ваша плідна праця, праця викладача, прирівнюється вихованню, любові та труду мами. Ваш вклад в душу кожного учня не є даремним, адже надані Вами знання та подарована любов визнаються лише з часом. Це Ви й самі помічаєте, коли через роки при зустрічі з випускниками вони щиро дякують Вам за піклування, за науку та любов».
Отець Андрій багато років духовно опікується рідною школою, де його трудами за сприяння директора школи Чернявської О.А. був відкритий клас духовності, у якому знаходяться ікона Божої Матері «Прибавлення розуму», повчальні стенди та духовна література.