Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. До свята Покрови Богородиці проведено районні змагання з військового багатоборства

16 жовтня, до свята Покрови Божої Матері та до 70-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників, у Святошинському районі столиці пройшли районні змагання з військового багатоборства на базі центру «Десантник».
З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира участь у заході взяв вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай, керуючий Південним київським вікаріатством. Владику супроводжував благочинний Святошинського благочиння протоієрей Діонісій Дунаєв.
Змагання проходили у присутності Головного отамана «Вірного козацтва» Сергія Селіванова, представника командування Високомобільних десантних військ України підполковника Станіслава Павлушенка, вихователів центру та численних гостей.
Під час офіційної частини молоде поповнення «Вірного козацтва» перед хрестом і Євангелієм дали присягу на вірність Україні та Православній Церкві.
Владика Миколай поздоровив зі святом Покрови Божої Матері та благословив учасників змагань. Владика подякував вчителям за виховання підростаючого покоління та побажав миру нашій державі.