Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир благословив у День молитви за сиріт, 10 листопада, в усіх храмах звершувати молебні

10 листопада, у Всесвітній день молитви за сиріт, в усіх єпархіях Української Православної Церкви будуть звершуватись богослужіння за здоров’я дітей-сиріт і за тих людей, котрі виховують у своїх сім’ях дітей-сиріт.
Рішення про це було прийнято під час зустрічі Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з Уповноваженим Президента України з прав дитини Юрієм Павленком.
Зустріч, в якій також узяв участь особистий секретар керуючого Волинською єпархією, глава єпархіальної інформаційної служби протоієрей Валентин Марчук, відбулась 11 жовтня в резиденції Предстоятеля у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії.
Зокрема, Блаженніший Митрополит Володимир та Юрій Павленко обговорили питання співпраці Церкви та держави стосовно духовної допомоги прийомних сімей та опіки сиротинців.
***
10-11 листопада Уповноважений Президента України з прав дитини братиме участь у соціальних акціях Волинської єпархії, мета яких – знайти дітям-сиротам люблячі сім’ї.