Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архієпископ Августин очолив Богослужіння з нагоди 10-річчя храму при Національній академії внутрішніх справ

10 жовтня храм на честь Архістратига Михаїла при Національній академії внутрішніх справ (НАВС) відзначив 10-річчя від дня освячення.
З нагоди свята Божественну літургію очолив голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин.
Йому співслужили: благочинний другого Шевченківського благочиння протоієрей Анатолій Затовський, благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник, заступник голови Синодального військового відділу архімандрит Лука (Винарчук), настоятель храму протоієрей Віталій Приходько та духовенство міста Києва.
Після закінчення Літургії архієпископ Августин звернувся до всіх присутніх зі словами настанови та привітанням з ювілеєм. Владика також подякував настоятелю храму за його труди.
У свою чергу отець Віталій подякував архіпастирю за молитовну підтримку.
Наостанок з вітальним словом звернувся проректор НАВС по службі, полковник міліції Валерій Сокуренко.
У другій половині дня архієпископ Августин відвідав Державну службу з надзвичайних ситуацій, де мав зустріч з головою служби генерал-полковником служби цивільного захисту України Болотських М.В.